Būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:
200 g biezpiena
50 g cieta siera
1 tomāts
1 paprika
zaļumi pēc garšas
2 olas
sāls pēc garšas
2 ēdamkarotes kviešu miltu
Pagatavošana:
1.Papriku un tomātu smalki sagrieziet, zaļumus sakapājiet.
2. Olas sajauciet kopā ar biezpienu, pievienojiet klāt sarīvētu sieru, sagrieztos dārzeņus, sakapātos zaļumus, miltus un sāli.
3. Ielieciet iegūto masu kēksa formiņās un cepiet 200 grādu temperatūrā apmēram 15 – 20 minūtes, līdz būs iegūta zeltaina kārtiņa.
4. Uzkodas kēksiņos varat likt iekšā arī sēnes, šķiņķi un jebkuras iemīļotākās garšvielas.
Iesakām ar šiem kēksiņiem mieloties labā draugu kompānijā, jo šis gardums patiks ikvienam!
Labu apetīti!